Impressum

Verantwoordelijke uitgever

B&B Maison Ruthier

Ruthier 13, 4950 Waimes

+32 477 67 65 34

info@maison-ruthier.be

Realisatie

An Van Rie Communication

www.avrc.be

Content management | Translation | SEO | Tourism

info@avrc.be

Foto-database

B&B Maison Ruthier

An Van Rie

Disclaimer – wettelijke kennisgeving

Tekst, afbeeldingen, grafische elementen, geluid, animaties en video’s en hun opmaak op deze website vallen onder de bescherming van het auteursrecht en andere beschermende wetten. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, verspreid, gewijzigd of aan derden ter beschikking worden gesteld. De website bevat ook afbeeldingen die onder het auteursrecht van derden vallen.

Deze website is met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld. De uitgever en de verantwoordelijke producenten kunnen echter niet instaan voor de juistheid en nauwkeurigheid van de hierin opgenomen informatie. Zij sluiten elke aansprakelijkheid uit voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze website.

Gebruiksrecht

Het intellectuele eigendom van deze website is beschermd. Door de publicatie van deze website verlenen de producenten geen enkele licentie aan derden om dit eigendom te gebruiken. De producenten kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud (teksten, beelden, links (inclusief gebruiksrechten)) die door de klant en zijn redacteurs worden ingevoerd.