Uitgebreid dienstenpakket

Laat u verleiden door een bijzonder dienstenpakket. Maak gebruik van de uitzonderlijke, kwaliteitsvolle diensten die wij aanbieden en die uw verblijf extra cachet geven. Verwen uzelf!

Table d’hôte en lunchpakketten

Picknicken in de lieflijke Oostkantons is heerlijk: trek er een dagje op uit met de fiets of te voet. Wij zorgen ervoor dat uw picknickmand gevuld is. U moet enkel van de prachtige natuur en de rustige omgeving genieten. U hoeft zich geen zorgen te maken om het lunchpakket. Daar zorgen wij voor!

Voor een echte onderdompeling in het regionale leven moet u natuurlijk ook van de kwaliteitsvolle streekproducten geproefd hebben. Onze gerechten worden met liefde en passie bereid. Schuif daarom bij aan tafel voor een heerlijke table d’hôte!

Kaarten – GPS – Garage voor fiets en motor

Onze streek geeft haar schoonheid prijs aan diegenen die wat gas terugnemen. Wandelen en fietsen zijn daarom ideale activiteiten. Wij hebben enkele routes op een gps-toestel gezet dat u kunt gebruiken. We staan u natuurlijk met raad en uitleg bij.

Verder zult u zich ’s avonds, bladerend in brochures of kijkend op kaarten, al kunnen verheugen op uw avontuur van morgen!
Fietsers en motards kunnen hun fiets of motor veilig in onze garage stallen. Neemt u de fiets mee? Goed nieuws: Maison Ruthier beschikt over een reparatiekit.

Thematische wandelingen

Ieder seizoen is hier in de Oostkantons anders. We willen ook u de kans geven om dat ten volle beleven zodat we wandelingen voorstellen die rond een bepaald thema draaien: paddenstoelen, hertengeburl, narcissen, bevers.

Teambuilding bateau | B&B Maison Ruthier Denis Fraiture

Team building – bootexcursie

En bent u uit op een echt bijzondere ervaring? Laat u dan meenemen voor een excursie met onze boot (buitenboordmotor voor 8 personen). We liggen aangemeerd in Eijsden (Nederland) in een zeer mooi natuurreservaat. Combineer de excursie met een uitstapje naar Maastricht. Ideaal als teambuilding: logeren in de Hogen Venen met een excursie naar Eijsden en Maastricht.