Naar het kasteel en de waterval van Reinhardstein WM07

6 km | 217 hm | Wandeling
Deze heerlijke wandeling start aan de stuwdam van Robertville, die zich op een boogscheut van B&B Maison Ruthier bevindt. Ze is kort maar stevig. Bereid je voor op een ware duik in de natuur van de ruige Warchevallei die door het kasteel van Reinhardstein gedomineerd wordt!

Het gaat om wandeling WM07 Panorama de la Warche, een van de talloze wandelingen die de gemeente Waimes rijk is. Zoals de naam het zegt zal je op mooie panorama’s getrakteerd worden en een prachtig uitzicht op het Kasteel van Reinhardstein, maar je zal evenzeer de vallei van de Warche ontdekken. Er staat met andere woorden veel klimwerk op het programma.
De bewegwijzerde route is 5 km lang. De hoogstgelegen waterval van België (bescheiden van debiet, niettemin de moeite waard) ligt vlak bij de route, maar daarvoor moet je dan wel een kleine omweg maken, zodat de wandeling, zoals wij die voorstellen, 6 km lang is.

Stevige wandelschoenen zijn een must. De innerlijke mens kan in de chalet op de parking versterkt worden. Hier zijn ook wc’s.

GPX-track wordt hier weldra gepubliceerd.

2 Antwoorden

  1. De Ren - Jonckers

    Beste,
    Zou het mogelijk zijn om de GPX track te kunnen krijgen van deze wandeling.

    Met vriendelijke groeten,

    Werner De Ren – Jonckers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.